Don’t have hundreds of coats… sometimes one is enough

Updated on Dec 19, 2014
wool Laura Ciobanu coat - leather heels - cotton Zara t-shirt
Wool-laura-ciobanu-coat-leather-heels-cotton-zara-t-shirt Wool-laura-ciobanu-coat-leather-heels-cotton-zara-t-shirt Wool-laura-ciobanu-coat-leather-heels-cotton-zara-t-shirt Wool-laura-ciobanu-coat-leather-heels-cotton-zara-t-shirt Wool-laura-ciobanu-coat-leather-heels-cotton-zara-t-shirt
PREVIOUS
NEXT
Vote_link
374 votes
Comment_link
10 comments
Fav_link
73 favorites
Mail-iconrectangle
Facebook
Twitter
Googleplus
Tumblr
SHARE
CoffeeOnTheRunway 's Thoughts:

Odată cu venirea sezonului rece scoatem din dulap gecile, paltoanele tot ce ne poate ţine de cald. Aceste piese vestimentare le avem, marea majoritate dintre noi, de cateva sezoane şi încă le mai găsim locul în garderobă. Renunţăm cu greu la un palton/o geacă pentru că se demodează mai greu. Dar, după cum ştiţi, renunţăm la ceva şi simţim nevoia să înlocuim acel lucru cu altceva.

Tot ce ne încălzeşte iarna reprezintă şi o investiţie mai mare. Nu cumparăm paltoane aşa cum cumpărăm o bluză sau un pantalon. Eu vorbesc mai mult de palton pentru că îl prefer în detrimentul gecii. Bineînţeles că nici eu nu am multe articole de acest gen sau sunt unele pe care le am de 3-4 ani încoace pentru că îmi folosesc, sunt într-o stare bună şi nu m-am plictisit, fiind piese clasice.

Şi după cum mă cunosc, vine un timp în care îmi doresc să mai diversific garderoba de iarnă. În anotimpurile reci pun foarte mult accent pe palton/geacă şi pantofi. Acestea sunt piesele de rezistenţă.

Cum ajung să le port şi foarte des, nu am atậtea botine sau cizme cậte sandale am vara şi la fel şi în cazul mantourilor. Aşa că îmi rezerv un buget mai mare pentru 2-3 articole care mă fac cea mai fericită nu doar un sezon şi le iau astfel încat să le pot purta la orice oră din zi şi la orice eveniment.

M-am îndrăgostit de paltonul LORENN care mă poate ajuta la orice oră indiferent de ţinută. Mă scoate în evidenţă chiar dacă aleg să îl port cu blugi, un tricou şi fie o pereche de stiletto sau o pereche de botine. Poate cu uşurinţă să completeze o ţinută simplă şi să mă scoată din anonimat.

Comments (10)

ladytrends
ladytrends on December 22
Gorgeous! ♥
CarefreeContessa
CarefreeContessa on December 20
love this coat
bkgurl36
bkgurl36 on December 20 via Android mobile device icon
beautiful coat
larisa_s
larisa_s on December 20
great heels!
afashionlines
afashionlines on December 20
Beautiful style! Welcome to Chictopia!!!
CoffeeOnTheRunway
CoffeeOnTheRunway on December 20
Thank you very much!
BAndreiaDaniela
BAndreiaDaniela on December 20
like
Fashionella
Fashionella on December 19 via Android mobile device icon
gteat coat
Moddahlia
Moddahlia on December 19
Yes, that one coat is enough haha! Reall pretty.
MYCLOSETLIFE
MYCLOSETLIFE on December 19
love this look!
amg345
amg345 on December 19
Very nice!
Continue_with_facebook
Please log in. Don't have an account? Sign up here.
Continue_with_facebook
or login below
Username
Password